101 Doelen

De weg naar de Vierdaagse (deel 4)

VierdaagsekruisIngeloot! Hoera, op weg naar het Vierdaagsekruis! En als tweede gedachte: shit, nu moet ik hem ook écht gaan lopen. In mijn eentje met 42000 anderen, want mijn beoogde Vierdaagsepartner is helaas uitgeloot. Werk aan de winkel Harmen!

Zie hier het bewijs: ik mag meedoen aan de Vierdaagse dit jaar

Afgelopen najaar constateerde ik verbijsterd dat alle hotels in Nijmegen en omstreken al stijf volgeboekt waren. Langs een aantal kanten heb ik al hulp aangeboden gekregen voor een slaapplek tijdens de Vierdaagse, dat moet ik gaan concretiseren.

Een doos achter het station is niet zo comfortabel als je 50 kilometer in de benen hebt.

Doordat Koning Winter het wel gezellig vond in ons land heb ik de afgelopen maanden een stuk minder gelopen dan ik gehoopt had. Maar ja, met een gevoelstemperatuur van -10 is het niet verantwoord om lang buiten te zijn. In december heb ik met een vriend een paar uurtjes geklopt toen het rond het vriespunt was, en ondanks dikke jassen duurde het wel een uur voordat mijn spieren warm waren. Sinds de lente haar voorzichtige intrede heeft gedaan heb ik weer wat kilometers gemaakt. Onlangs nog een rondje Etten-Leur om even op te warmen, waarmee de totale kilometerteller in 2013 op een schamele 93km staat. Er zullen er nog veel moeten volgen.

Geef een reactie