Disclaimer

Deze website en blog zijn het persoonlijke platform van Harmen Krusemeijer. De teksten die ik schrijf, representeren mijn eigen mening en stemmen niet altijd overeen met de mensen, bedrijven of organisaties waarmee ik één of andere relatie heb, behalve als dit expliciet vermeld wordt.

Links
Mijn blog bevat links naar websites, video’s en blogs die door derden onderhouden worden. Deze links worden voorzien als een manier om makkelijk naar de informatie/mening op die pagina/website te verwijzen. Ik ben niet verantwoordelijk voor de inhoud van andere websites of voor de producten of diensten die via andere sites aangeboden worden.

Reacties
Anderen kunnen op het blog reageren. Ik aanvaard geen enkele aansprakelijkheid voor de inhoud van de reacties van deze derden en kan niet instaan voor de juistheid of volledigheid van deze reacties.

Bezoekers: jullie zijn van uitgenodigd om te reageren en je hoeft je daarvoor niet te registreren.

Wel stel ik het op prijs als je hierbij wat spelregels in acht neemt:

  • Heb respect voor anderen, gebruik dit platform niet om te schelden, beledigen of zwart te maken. Ik controleer de reacties niet vooraf, maar wanneer ik vind dat een reactie respectloos is, verwijder ik hem achteraf. Racistische of andere strafbare reacties en commerciële reacties verwijder ik zonder meer.
  • Ik waardeer het zeer wanneer je netjes onder je eigen naam reageert.

Delen
Je mag over mij schrijven op je eigen weblog, graag zelfs. Ik stel een trackback dan op prijs. Als je mij citeert of een artikel op mijn artikelen baseert, wil ik graag dat je mijn naam er bij zet en een link naar www.krusemeijer.nl

Geef een reactie