101 DoelenPuur voor mezelf

Kapsalon Krusemeijer geopend

TondeuseMannen en hun haar: het blijft voor sommigen een gevoelig onderwerp. Nu ben ik nooit gezegend geweest met een weelderige bos a la Jan Vayne, maar de laatste jaren begint het wel erg dun te worden. In een drukke straat groeit ook geen gras houd ik mezelf maar voor.

 
Na een tripje naar de lokale kapsalon voelde ik me daardoor steeds vaker een beetje genaaid. Ik hoefde nooit koffie, want voordat ik het bakkie had leeg kunnen slurpen stond ik weer buiten. Sharona, Mindy of Destiny was immers niet langer dan tien minuten met mijn kruintje bezig. Een rondje tondeuse en klaar is Kees. Of Sharona. Of Mindy. Of Destiny. En even twintig euro aftikken alstublieft.

Dan komt vanzelf het moment dat je er klaar mee bent. Bij de steeds verrassende en altijd voordelige drogisterijketen een tondeuse op de kop getikt. En omdat ik zelf zo scheel ben als een loensende slechtziende met een lui oog toch maar mijn echtgenote gecharterd om voor kapster te spelen. Gelukkig zitten mijn oren er nog aan. Zie onder voor het resultaat.

Vers geschoren gazonnetje

3 gedachten over “Kapsalon Krusemeijer geopend

  1. En dat mag er wezen…! Compliment aan jouw nieuwe Kap(ster) Wendy.

Geef een reactie